Signalgatan 17 / Västra Hamnen / Malmö

2:A Västra Hamnen

Slutpris
1 700 000 kr
Referensnummer
167 144
Boarea
69 kvm
Avgift
4 839 kr/mån
Driftkostnad
555 kr/mån
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-07-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Signalgatan 17 såldes av oss 2014-07-09. Se alla våra försäljningar i Malmö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västra Hamnen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Modern och rymlig 2:a med balkong i söderläge åt lugn gård. Hög standard på inredningen och härligt ljus tack vare stora fönsterpartier som löper utmed lägenheten från golv till tak. Hela lägenheten har parkettgolv i bambu med golvvärme. Från vardagsrummet och matsalsdelen nås en stor balkongen mot gården i söderläge. Lyxigt kök samt helkaklat badrum med tvättavdelning. Havsnära läge med fina promenadstråk längs bryggor och badplats. I området finns även mysiga cafeér och restauranger. Nära till city och ca 250 m till närmaste busshållplats.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.