Själlandstorget 2E / Pildammarna / Malmö

Slutpris
1 795 000 kr
Referensnummer
104 775
Boarea
81 kvm
Avgift
3 895 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-06-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Själlandstorget 2E såldes av oss 2014-06-12. Se alla våra försäljningar i Malmö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Pildammarna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stor härlig genomgående trea på bästa läge vid Pildammsparken. Fina originalgolv, ljusa väggar och en bra planlösning. Två rymliga sovrum, fint renoverat kök och ett väl tilltaget vardagsrum där man lätt får plats med både soffgrupp och matbord. Balkong i västerläge och dessutom en underbar utsikt över parken. Bra och stabil förening.

Närhet till city och triangeln och tågstationen. Affärer, restauranger och caféer ligger runt hörnet. Goda busskommunikationer och cykelleder. I Pildammsparken finns ett utedagis samt Roskilde förskola för er som har små barn.
Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.