Skimmelgatan 55

Skimmelgatan 55

Slutpris

3 900 000 kr


Jägersro Villastad— Malmö

Skimmelgatan 55


Slutpris
3 900 000 kr

Jägersro Villastad— Malmö

Familjevilla i populära Jägersro Villastad!

På ett barnvänligt och attraktivt läge ligger denna 1-plans villa med inredd vind och med bra ytor, öppen planlösning, bastu samt uterum! Garaget är omgjort till ett hobbyrum intill bastun. Hallen är stor och ljus med plats för extra förvaring och har vita väggar samt laminatgolv. Gott om plats finns i garderoben för både ytterkläder och skor. En stor öppning mot sällskapsrummet ger ännu mera rymd och ljus åt hallen. I sällskapsrummet ligger laminatgolv som tillsammans med vita väggar upplevs fräscht och fint. Stora fönsterpartier släpper in rikligt med ljus och ger en nära kontakt med trädgården. I huvudbyggnaden finns idag 5 sovrum, båda är bra till storlek och det ena ligger i den inredda vinden. Via arbetsrummet/hobbyrummet tar vi oss ut till det väl tilltagna uterummet som har kontakt med poolen utanför. Här spenderas lata dagar i söderläge och insynsskyddat läge där poolen utgör ett dominerande inslag. Poolen behöver dock renoveras. Köket är väldisponerat med bra matplats för fyra till sex personer och stora arbetsytor för den matlagningsintresserade hemmakocken. Huset håller rakt igenom en bruksstandard och ytorna är skönt välplanerade. Perfekt boende för barnfamiljen eller för paret som längtar efter en lummig trädgård med bra ytor.


Boarea/biarea
109/67 kvm
Driftkostnad
50 190 kr/år
Tomtarea
597 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-05-11

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.