Slussplan 3A / Slussplan / Malmö

Lyxig 2:a med generös balkong

Slutpris
2 675 000 kr
Boarea
52 kvm
Avgift
2 879 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
7 av 12 (Hiss finns)
Såld
2020-08-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Slussplan såldes av oss 2020-08-04. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Slussplan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Slussplan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna upp till våning 7 av 12 på populära Slussplan 3A. Bostaden erbjuder två rum och kök om 52 kvm med en generös balkong om 9 kvm med svårslagen utsikt över centrala Malmö och sundet.
Lägenheterna blev inflyttningsklara år 2013 och huset kan idag betraktas som ett av Malmös centrala landmärken.
Här får ni en ljus och öppen lägenhet med noll insyn, bra förvaring samt ett stort badrum med tvättmöjligheter.
Fullt utrustat kök från Vedum med vit köksinredning och kvalitativa vitvaror från Siemens. Det som verkligen lyfter bostaden är den rymliga balkongen med plats för både utemöbler och grill.

Brf Slussbron är en väldigt stabil och trygg förening med stark ekonomi. Föreningen har installerat solceller och upphandlat gemensam el vilket lett till sänkta elkostnader för alla boende. Föreningen erbjuder en gemensam terrass och bastu på våning 7 respektive 8. Medlemmarna har även möjlighet att hyra en övernattningslägenhet. För den med bil finns garage att tillgå i huset (separat kö).

Via charmiga Drottningtorget promenerar du bekvämt till city och shoppinggatorna, eller till de båda shoppingcentren Caroli och Entré. Det finns gott om restauranger, caféer och matbutiker i närområdet. Stadsbussar går regelbundet på flera ställen i närheten. För pendlaren, antingen med tåg eller regionbuss, finns så väl Centralstationen och Värnhemstorget bara några minuter bort. Varmt välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.