Solistgatan 6 e / Lindeborg / Malmö

2:a Lindeborg

Slutpris
805 000 kr
Referensnummer
154 235
Boarea
59 kvm
Avgift
5 419 kr/mån
Såld
2014-08-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Solistgatan 6 e såldes av oss 2014-08-13. Se alla våra försäljningar i Malmö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lindeborg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På populära Lindeborg i Bo klok husen, byggda 2001, beläget nära allt du behöver dagligen och med grönskande närområde finns denna välplanerade och rymliga 2:a. Lägenheten har en tilltalande öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. I vardagsrumsdelen finns även möjlighet att göra ett mindre sovrum. Köksinredning i ek och stort badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Från kök och vardagsrum finns utgång till mysig balkong i väster. Det finns bra förvaringsmöjligheter såsom stor klädkammaren och garderobsdel i hallen samt stor garderobsdel i sovrummet.

Närhet till Emporia shoppinigcenter och Hyllie Station.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.