Sperlingsgatan 9a / Kirseberg / Malmö

Slutpris
445 000 kr
Boarea
36.5 kvm
Avgift
2 866 kr/mån
Driftkostnad
420 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2015-02-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sperlingsgatan såldes av oss 2015-02-26. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Sperlingsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kirseberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna ljusa lilla tvåa på trevliga och lugna Kirseberg. Lägenheten är belägen i en certifierad HSB-förening.

Bostaden ligger på tredje våningen och på en hörna. Här finner du en lägenhet med bra planlösning. Hallen bjuder på gott om utrymme att hänga av ytterkläder och bra med förvaring i två inbyggda garderober. Köket är praktiskt och med matplats för fyra personer i fönsterläge. Vardagsrummet är inte alltför stort men här finns plats för soffa, förvaringsmöbler mm. Sovrummet är ljust och trivsamt. Från fönstret har man trevlig utsikt över det lilla parkområdet på andra sidan gatan och insynen är minimal. Lägenheten har ett badrum som nås från hallen.

Här bor man lugnt och tryggt nära Kirsebergs centrum. Närhet till parker och grönområden och goda kommunikationer.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.