Stenkällevägen 81E / Stenkällan / Malmö

Modern 3:a med balkong i Stenkällan

Slutpris
850 000 kr
Boarea
63 kvm
Avgift
4 793 kr/mån
Driftkostnad
35 kr/mån
Rum
3 rum (0 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Byggnadstyp
Flerfamiljsfastighet
Såld
2015-01-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stenkällevägen såldes av oss 2015-01-27. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Stenkällevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stenkällan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Modern lägenhet i populär förening belägen i barnvänligt område. Trevlig och flexibel planlösning. Nuvarande planerad som trea med två sovrum. Fräscht badrum med tvättmaskin och dusch. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med utgång till balkong. Klädkammare. Genomgående parkettgolv och ljusa färgval. Nära till buss och skolor. OBS allt ingår i avgiften (VA, hushållsel, kabel-tv, bredband och p-plats).

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.