Tessins väg 14 / Slottsstaden/ Ribersborg / Malmö

3:a Slottsstaden / Ribersborg

Slutpris
1 960 000 kr
Referensnummer
106 600
Boarea
89.5 kvm
Avgift
5 074 kr/mån
Såld
2014-07-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tessins väg 14 såldes av oss 2014-07-09. Se alla våra försäljningar i Malmö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Slottsstaden/ Ribersborg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En trappa upp i huset finns denna ovanligt trevliga 3:a!. Med modern, öppen planlösning tillsammans med ett tjusigt genomgående trägolv blir detta boende det bästa av två världar. Här kan man nämligen bo modernt i ett charmigt äldre hus. Lägg till detta ett renoverat badrum med tvättmaskin och ett kök med alla bekvämligheter så får man här en inflyttningsklar pärla till lägenhet!

Perfekt beläget nära City och havet på Ribban är det ingen konstighet att området kring Ribersborg är ett av Malmös mest populära bostadsområden.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.