Tornfalksgatan 1b / Söderkulla / Malmö

Slutpris
1 410 000 kr
Referensnummer
205 155
Boarea
102.5 kvm
Avgift
5 014 kr/mån
Driftkostnad
334 kr/mån
Såld
2014-11-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tornfalksgatan såldes av oss 2014-11-14. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Tornfalksgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Söderkulla är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På lugnt och familjärt Söderkullaläge, finns en ultimat planerad bostad nu till salu! Fyra rum och kök fördelat på 102,5 ljusa och generösa kvadrat. Kök, bad och gäst-wc är samtliga smakfullt renoverade och bostaden lockar med två balkonger. Perfekt för den som har tonårsbarn alt. önskar hyra ut ett rum, då det ena sovrummet har egen hall, wc och balkong. Ett hem som familjen kan flytta rakt in och trivas i. Dessutom i trygg och stabil HSB-förening.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.