Videdalsvägen 9 / Videdal / Malmö

Familjevänlig villa med fina ytor för egen verksamhet/stora garage!

Slutpris
2 500 000 kr
Referensnummer
32 782
Boarea/biarea
112/95 kvm
Driftkostnad
33 181 kr/år
Tomtarea
757 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan med källare
Såld
2014-10-08
Bostaden är såld!

Denna villa på Videdalsvägen 9 såldes av oss 2014-10-08. Se alla våra försäljningar i Malmö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Videdal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna friliggande 1,5-plans villa med källare, belägen på populära Videdal. Villan är lämplig för en barnfamilj som söker ett bekvämt boende på barnvänligt område med såväl bra anslutning till centrum, ypperligt pendlingsläge och närhet till skola och barnomsorg. Villan innehåller bl.a. ett stort vardagsrum med en braskamin som sprider trevnad, ett rymligt uterum, två helkaklade badrum och en källare med extra rum för kontor, förvaring, tvätt m m. I nuläget finns här tre sovrum men det finns möjlighet att återskapa ytterligare ett sovrum. Uppvuxen lummig trädgårdstomt med en mysig altan i soligt sydvästläge.
Till fastigheten hör även två stora garage som tillsammans rymmer flera bilar. Garagen kan nås från biluppställningsplatsen utanför eller från källaren. Garagen har tidigare använts för ägarens egen verksamhet och fungerar lika bra som verkstad eller för förvaring.
Närhet till bl a Bulltofta rekreationsområde, affärer, service och kommunikation.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.