Thalingatan 3

Thalingatan 3


Nyvång— Åstorp

Thalingatan 3



Nyvång— Åstorp

RENOVERINGSCHANSEN NI VÄNTAT PÅ!

Nu ges ett ypperligt tillfälle, er renoveringsdröm har äntligen dykt upp, nu har ni verkligen chansen att skapa er drömbostad från grund.

Nu söker denna fina villa med en av områdets bästa läge en ny ägare. Hörntomt med inga närliggande byggnader på husets baksida som gör att husets rum fylls med härligt ljusinsläpp. En stor grus lagd uppfart som rymmer flera bilar som sedan går över till en lättskött gräsmatta med två skjul med bra förvaring för trädgårdsredskapen och en stenlagd uteplats. Huset är i två plan med källare, på bottenplan välkomnas man in i en rymlig hall som sedan leder en in till tvättstugan som även rymmer pannrummet, en toalett och ett matförråd. På hallens högra sida finner man köket, ett stort och luftigt kök med plats till ett stort matbord för fina tillställningar. Köket är praktiskt med bra förvaring i både över och underskåpen samt bra arbetsytor. Förbi köket kliver man in i det avlånga men väldigt rymliga vardagsrummet som kan enkelt delas upp och bilda ett till sovrum för den som önskar där man fortfarande behåller ett vardagsrum med trevliga umgängesytor.

Ovanvåningen finner vi sovrummen, tre väldisponerade sovrum där två av dem har en klädkammare. Alla rummen kan inredas med säng, förvaring och skrivbord. I hallen finns en stor klädkammare och en toalett, praktiskt med en toalett på vardera plan. Genom det ena sovrummet når man balkongen, en trevlig utsikt över grönskan och grannarnas takåsar.

Nyvång är en tätort som tillhör Åstorps kommun som var Skandinaviens genom tidernas största stenkolsgruva. Thalingatan ligger i ett lugnt och omtyckt område med promenadavstånd till skola, grönområden, bussförbindelser och väldigt smidigt att ta sig in till Åstorps centrum på bara två minuter som har allt från livsmedelsaffärer, apotek, vårdcentral och skolor. eller in till Helsingborg genom E4:an som tar 10 minuter där man har stora köpcentrumet, Väla.


Boarea
128 kvm
Driftkostnad
38 664 kr/år
Tomtarea
1 146 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-05-21

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Thalingatan såldes av oss 2019-05-21. Se alla våra försäljningar i Nyvång samt även på Thalingatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.