Thalingatan 3 / Nyvång / Åstorp

RENOVERINGSCHANSEN NI VÄNTAT PÅ!

Boarea
128 kvm
Driftkostnad
38 664 kr/år
Totalareal
1 146 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-05-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Thalingatan såldes av oss 2019-05-21. Se alla våra försäljningar i Nyvång samt även på Thalingatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nyvång är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu ges ett ypperligt tillfälle, er renoveringsdröm har äntligen dykt upp, nu har ni verkligen chansen att skapa er drömbostad från grund.

Nu söker denna fina villa med en av områdets bästa läge en ny ägare. Hörntomt med inga närliggande byggnader på husets baksida som gör att husets rum fylls med härligt ljusinsläpp. En stor grus lagd uppfart som rymmer flera bilar som sedan går över till en lättskött gräsmatta med två skjul med bra förvaring för trädgårdsredskapen och en stenlagd uteplats. Huset är i två plan med källare, på bottenplan välkomnas man in i en rymlig hall som sedan leder en in till tvättstugan som även rymmer pannrummet, en toalett och ett matförråd. På hallens högra sida finner man köket, ett stort och luftigt kök med plats till ett stort matbord för fina tillställningar. Köket är praktiskt med bra förvaring i både över och underskåpen samt bra arbetsytor. Förbi köket kliver man in i det avlånga men väldigt rymliga vardagsrummet som kan enkelt delas upp och bilda ett till sovrum för den som önskar där man fortfarande behåller ett vardagsrum med trevliga umgängesytor.

Ovanvåningen finner vi sovrummen, tre väldisponerade sovrum där två av dem har en klädkammare. Alla rummen kan inredas med säng, förvaring och skrivbord. I hallen finns en stor klädkammare och en toalett, praktiskt med en toalett på vardera plan. Genom det ena sovrummet når man balkongen, en trevlig utsikt över grönskan och grannarnas takåsar.

Nyvång är en tätort som tillhör Åstorps kommun som var Skandinaviens genom tidernas största stenkolsgruva. Thalingatan ligger i ett lugnt och omtyckt område med promenadavstånd till skola, grönområden, bussförbindelser och väldigt smidigt att ta sig in till Åstorps centrum på bara två minuter som har allt från livsmedelsaffärer, apotek, vårdcentral och skolor. eller in till Helsingborg genom E4:an som tar 10 minuter där man har stora köpcentrumet, Väla.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration