Byagatan 20 / Önnestad / Kristianstad

En dröm för många men få förunnat, vackra Önneborg är nu till salu!

Boarea/biarea
ca 243/82 kvm
Driftkostnad
44 695 kr/år
Totalareal
3 576 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-07-06
Bostaden är såld!

Denna villa på byagatan såldes av oss 2019-07-06. Se alla våra försäljningar i Önnestad samt även på byagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Önnestad är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

"Önneborg". Som en dröm ligger huset där. Vackert inbäddad bland höga träd och en grusad uppfart. Ett fantastiskt vackert hus, väl omhändertaget och bevarat i sin karaktär. Huset är stort och rymligt med sina 7 rum, plus hallarna och vinkällaren.. Ett hus för er som tycker om gott om plats och många sällskapsytor. Vackra bevarade fönster harmonierar fint med den putsade fasaden. Ett snyggt platsbyggt kök från Åraslöv pryder sin plats. Ett hus att leva i, trivas i, umgås i. En vinkällare som verkligen är en vinkällare! Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Önnestad

Attraktivt och naturskönt område med bra kommunikationer.

NÖJE

I Kristianstad centrum finns ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och evenemang. Nyöppnade C4-shopping i Hammar når du på en kort bilfärd.

SPORT OCH FRITID

Önnestad BoIF är en fotbollsverksamhet med aktiviteter för blandade åldrar.

KOMMUNIKATION

Här fungerar kommunikationerna bra, tågen går en gång i timmen och med Pågatågen tar det endast 8 minuter att ta sig till Kristianstad.

FAMILJELIV

I Önnestad finns både förskola och skola upp till årskurs 9. Det finns även folkhögskola och lantbruksgymnasium. Några mindre restauranger/pizzerior, matbutik och bensinmack finns på orten. Större utbud finns i Kristianstad.

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.