Fajansvägen 94

Fajansvägen 94

Slutpris

2 000 000 kr


Oxie— Malmö

Fajansvägen 94


Slutpris
2 000 000 kr

Oxie— Malmö

Rymligt tvåplansradhus i barnvänligt område!

I det här trivsamma och barnvänliga området har du nära till både dagis och skola. Ett rymligt radhus för familjen eller för er som vill ha extra utrymme!

I hallen välkomnas vi in i denna hemtrevliga bostad med social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Detta bidrar till ett härligt ljusinsläpp och en påtaglig känsla av rymd samt en mängd möbleringsalternativ efter tycke och behov. Från vardagsrummet tar vi oss vidare ut till bostadsmarknad inglasade uterum och uteplats, här finns även ett förråd med gott om plats för förvaring för till exempel cyklar och verktyg. En våning upp har vi tre stora sovrum varav ett har utgång till en solig balkong i söderläge, ytterligare ett badrum utöver det på entrévåningen vilket gör denna bostad perfekt för den större familjen! Badrummet på övre plan är utrustat med tvättmaskin och möjlighet finns att nyttja bostadsrättsföreningen tvättstuga om så önskas. Egen garageplats följer bostadsrätten och kostnaden för denna ingår i månadsavgiften.

Området är väldigt lugnt och barnvänligt med flertalet barnfamiljer boendes här. Kommunikationerna är goda med Oxie station en kort promenad bort samt E6an på behändigt avstånd. Oxie Centrum ligger precis runt knuten med bl.a bibliotek, Coop, gym, apotek, vårdcentral, tandvård och simhall. I området finns också gott om både dagis och skolor.
Varmt välkomna!


Boarea
114 kvm
Avgift
6 956 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-08-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.