Lindby 410 / Lindby - Söder om Skurup / Skivarp / Skurup

Slutpris
2 200 000 kr
Referensnummer
142 143
Boarea/biarea
150/71 kvm
Driftkostnad
31 135 kr/år
Tomtarea
2 118 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-09-28
Bostaden är såld!

Denna villa på Lindby 410 såldes av oss 2014-09-28. Se alla våra försäljningar i Skivarp

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lindby - Söder om Skurup är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På ytterst vackert och fridfullt läge, endast 10 minuters bilfärd från Skurup, finns denna välskötta skånelänga med tillhörande stallbyggnad. Huset uppfördes ca år 1900 och byggdes till 2002. Tack vare tillbyggnaden har vi nu en smart planlösning med ett stort vardagsrum på bottenvåningen, vilket blir den givna sällskapsplatsen. Synliga takbjälkar och en vacker öppen spis. Fönster i tre väderstreck och skjutdörrar till trädäcket utanför. På bottenvåningen finns även kök och helkaklat badrum. På ovanvåningen finner vi de tre sovrummen. Härlig tomt med underbar utsikt över fälten och ett trädäck i bästa sydvästläge. I stallet finns två boxar. Skolbussen till Skurup stannar vid vägen nedanför. Från Skurup når du Malmö med tåg eller bil på knappa halvtimmen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.