Östra vemmenhög 437 / Östra Vemmenhög / Söderslätt / Skivarp / Skurup

Charmig och mycket välskött avstyckad gård med generösa biytor

Slutpris
3 600 000 kr
Boarea/biarea
258/602 kvm
Driftkostnad
24 540 kr/år
Tomtarea
3 273 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2016-11-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Östra Vemmenhög såldes av oss 2016-11-22. Se alla våra försäljningar i Skivarp samt även på Östra Vemmenhög

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östra Vemmenhög / Söderslätt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På den sydskånska kusten där stränderna är som vackrast ligger denna charmiga och välskötta, avstyckade gård med anor från början av 1900-talet eller kanske tidigare än så! Högt beläget på en kulle med milsvid vy över böljande fält, mot Romeleåsen i norr och mot kusten i söder där man kan skymta havet. Genomgripande renoverat mellan 1984-2016 med bl.a. nytt energisnålt jordvärmesystem. Den härliga, välskötta trädgården bjuder på mängder av fruktträd, bärbuskar och vilsamma platser att koppla av på. Stora biytor som består av ett renoverat rymligt garage som även kan användas till kontor eller liknande samt en stor lada som är delvis inredd med festlokal, verkstad och förrådsutrymme. Varför inte bygga om och förverkliga drömmen om att öppna ett trevligt B&B?! Här finns dessutom en stor maskinhall med gott om plats för dig som vill hålla på med motorfordon, hyra ut till husvagnsuppställning eller liknande. Möjligheterna är många på detta fantastiska ställe! Kom, se och bli förälskad....!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration