Solstigen 3 / Smygehamn / Trelleborg

Slutpris
2 100 000 kr
Referensnummer
116 536
Boarea/biarea
138/28 kvm
Driftkostnad
21 978 kr/år
Tomtarea
807 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-09-10
Bostaden är såld!

Denna villa på Solstigen 3 såldes av oss 2014-09-10. Se alla våra försäljningar i Smygehamn

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Smygehamn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På en helt underbar tomt i Smygehamn finns detta välskötta 1,5-planshus som nu söker ny ägare. Mycket bra planlösning med fyra sovrum, stort vardagsrum med köket liggande intill, badrum både uppe och nere samt ett allrum på ovanvåningen som funkar utmärkt som ett extra vardagsrum. Härlig öppen spis mellan köket och vardagsrummet. Uterum på husets baksida och ett praktiskt utomhuskök. Pool "ovanpå mark" som ser mycket inbjudande ut under varma sommardagar. Teglat upp i nock vilket ger minimalt med utvändigt underhållsbehov. Perfekta familjevillan på lugnt och barnvänligt läge.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.