Behållare Behållare
Staffanstorp
Referensnummer
555 117
Boarea
111 kvm
Rum
4 rum

Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Dela
Vill du veta vad din bostad är värd?
Fyll i dina uppgifter så ringer vi dig för att boka en tid som passar. Vid avtalad tid kommer en mäklare som är expert på just ditt område att besöka dig och ni går tillsammans igenom din bostad. Du får sedan en muntlig värdering på plats.
Status Check Kostnadsfri muntlig värdering
Status Check Rådgivning
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.
Värdera din bostad

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.


Området

Staffanstorp

Staffanstorp är en tätort i Skåne och centralort i Staffanstorps kommun, Skåne län. Staffanstorp ligger sydost om Lund och nordost om Malmö. I orten finns Brågarps kyrka som är uppförd under 1100-talet.

Fördelar med området

Tennis Ridning Växande område Bussar Butiksgata/köpcentrum Cykelbanor Parker/Grönområden Simhall Caféer Kampsport Bowling Restauranger Gym

Centrum

I Staffanstorp centrum finns allt man behöver för att klara av vardagen. Mataffärer, banker, apotek, vårdcentral, bibliotek med mera.

Fritid & Sport

Inom gångavstånd ligger det populära Bråhögsbadet (inomhus och utomhusbad). På Staffansvallen finns tre konstgräsplaner och två naturgräsplaner. Där spelas fotboll för alla åldrar och är bland annat den anläggning där Staffanstorp United tränar. I Staffanstorp kan man även träna gymnastik, tennis, judo med mera.

Kommunikationer

Några kilometer norr om Staffanstorp går motorvägen E22 utanför Lund dit man tar sig via länsväg 108. Via E22 når man yttre ringen i Malmö vilket sedan tar dig till Öresundsbron på ca 20 minuter.

Staffanstorp betjänas av Skånetrafikens regionbusslinjer.

Familjeliv

I närområdet finns gott om parker, kolonilottsområden och skolor. Hagalidsskolan, mellanvångsskolan och Internationella Engelska skolan är några av de skolor som ligger i Staffanstorp.

Kontakta mäklaren
Är det något mer du vill veta om bostaden?
Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering?
Kontakta mäklaren
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.