Malmövägen 1A / Centrumnära / Svedala

Slutpris
963 000 kr
Referensnummer
116 216
Boarea
83.5 kvm
Avgift
4 360 kr/mån
Driftkostnad
400 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-02-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Malmövägen 1A såldes av oss 2014-02-11. Se alla våra försäljningar i Svedala

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrumnära är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en mycket ljus, fräsch och rymlig trerummare i HSB Castor! Bostaden är belägen en trappa upp och fördelar sig över 83.5 kvm, på husets gavel med ett härligt ljusinsläpp från tre väderstreck. Två bra sovrum med fint parkettgolv och ljusa väggar. Badrum badkar samt en gästtoalett med tvättmaskin. Vardagsrum med fönster två väderstreck, även här parkettgolv. Inglasad balkong i västerläge med utsikt över lekplatsen nedanför. Det allra bästa är det mycket stilrent renoverade köket. Här finner vi vita glansiga luckor som bryter snyggt mot det högglansiga svarta golvet. Vitvaror i rostfritt och svart och matplats för åtminstonde fyra personer. Bara att flytta in!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.