Kungsvägen 7 / Tollarp / Kristianstad

Välkommen till en trevligt planerad villa i 1 1/2-plan med källare i Tollarp!

Slutpris
1 825 000 kr
Boarea/biarea
160/88 kvm
Driftkostnad
33 226 kr/år
Tomtarea
695 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-07-03
Bostaden är såld!

Denna villa på Kungsvägen såldes av oss 2020-07-03. Se alla våra försäljningar i Tollarp samt även på Kungsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tollarp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en sjurumsvilla om 160 kvadratmeter, belägen i trevliga Tollarp. Det här är ett välplanerat, trevligt och stort boende med utmärkt planlösning och stora sällskapsytor. Villan bjuder på många sovrum, två badrum samt härliga rum att umgås i. Källaren har 'ven den bra ytor, både gillestuga med kamin samt flera rum till förråd samt kanske snickarbod?

Huset står på en trevlig och lummig trädgårdstomt med flera platser att njuta av och här finns både uteplats, uterum samt förråd.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Tollarp

Ett mysigt samhälle vid foten av Linderödsåsen där den vackra Vramsån flyter igenom byn.

NÖJE

Här finns två stora matbutiker, vårdcentral, apotek, tandvård, BVC, bank och bibliotek. Allt du kan tänkas behöva! I Kristianstad centrum finns ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och evenemang. Nyöppnade C4-shopping i Hammar ligger en kvarts bilfärd bort.

SPORT OCH FRITID

Stackedala friluftsområde har fina gångstigar och elljusspår. I Tollarp finns det även bowlinghall, sporthall, scouter, brottarklubb, två gym och en väldigt aktiv och engagerad idrottsförening som erbjuder både handboll, fotboll och gympa. Här finns även FK Åsen, en känd orienteringsförening.

KOMMUNIKATION

Täta bussförbindelser både till Kristianstad och Lund/Malmö. Everöds flygplats ligger ett stenkast iväg.

FAMILJELIV

Här finns flera förskolor att välja mellan. Det finns två grundskolor, Tollarps skola och friskolan Axona. Axona har inriktning idrott och hälsa med utomhuspedagogik.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.