Vallmovägen 11

Vallmovägen 11

Slutpris

1 215 000 kr


Tollarp— Kristianstad

Vallmovägen 11


Slutpris
1 215 000 kr

Tollarp— Kristianstad

Gedigen villa lugnt belägen på uppvuxen trädgårdstomt i härligt söderläge!

I Tollarp på trevligt område finns denna villa i 1 1/2 plan med en boarea om 140 kvm. Villan är byggd av Thage Andersson.
På entréplan har du ett stort vardagsrum i vinkel med gott om plats för umgänge och perfekt med utgång till plattsatt uteplats med kvällssol. Det ljusa köket har plats för ett bord och härifrån kommer man vidare ut till ett inglasat uterum med skjutparti mot trädgården. På detta planet finns även ett sovrum samt tvättstuga och badrum med dusch. På ovanplan finner du allrum med utgång till balkong, ett väl tilltaget sovrum, som kan delas av till två sovrum, klädkammare samt badrum med dusch.
Bilen ställer du praktiskt i carporten under tak och härifrån når man förrådet samt även uterummet. Villan är besiktigad och säljs med friskrivningsklausul.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
140 kvm
Driftkostnad
33 440 kr/år
Tomtarea
908 kvm
Rum
4 rum (2-4 sovrum)
Såld
2022-11-09

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.