Timotejvägen 7 / Skegrie / Trelleborg

Slutpris
3 545 000 kr
Referensnummer
121 447
Boarea
158 kvm
Driftkostnad
20 911 kr/år
Tomtarea
840 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-05-20
Bostaden är såld!

Denna villa på Timotejvägen 7 såldes av oss 2014-05-20. Se alla våra försäljningar i Trelleborg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skegrie är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I lugna och barnvänliga Skegrie finner vi denna tilltalande 1½-plansvilla som färdigställdes 2012. Med närhet till motorvägen som tar dig till Malmö på 15 minuter och Köpenhamn på 25 samt med 5 minuters promenad till bussen mot Malmö är detta optimalt för dig som pendlar. 158 välplanerade kvm fördelar sig på vardagsrum i vinkel om 42 kvm, väl tilltaget kök, 2 helkaklade badrum, allrum samt 3 sovrum. Härlig trädgård med vacker stensättning och trädäck om 75 kvm i söderläge! Gångavstånd till skola och förskola. Huset är fortfarande som nytt, välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.