Änghögsgatan 9G / Änghög / Trelleborg

Slutpris
775 000 kr
Referensnummer
133 288
Boarea
108 kvm
Avgift
6 979 kr/mån
Driftkostnad
1 200 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2014-01-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Änghögsgatan 9G såldes av oss 2014-01-30. Se alla våra försäljningar i Trelleborg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Änghög är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett av de populära och välplanerade bostadsrättsradhusen på barnvänliga Änghög. Rymliga 108 kvadrat med de sociala ytorna som vardagsrum och kök på bottenvåningen. Uppe finns tre rymliga sovrum och den stora klädkammaren. Köket är både praktiskt och rymligt med plats för hela familjen och det finns badrum både uppe och nere. Härligt uterum och trädäck i söderläge. Bekvämt med tvättmaskin i grovköket. Bostaden ligger sist i en länga och man kan därmed gå runt huset på ena sidan. Bredband och parkeringsplats ingår i avgiften. Villakänsla!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.