Banvallsvägen 15

Banvallsvägen 15

Slutpris

1 560 000 kr


Pilevall— Trelleborg

Banvallsvägen 15


Slutpris
1 560 000 kr

Pilevall— Trelleborg

Bostadsrättsvilla med hela fem rum på lugnt & barnvänligt läge!

Välkommen till denna bostadsrättsvilla om hela 124,5 kvm med hela fem rum belägen på en härlig uppvuxen tomt ett stenkast från skola och förskola. Bo i villa utan att behöva bekymra dig över det yttre underhållet som föreningen ansvarar för. Det bästa av två världar?!

Stig in! Bottenplan har uppdaterats med nya golv och väggarna är vitmålade. Köket har gott om förvaring bakom grå luckor och det finns plats för matbord. Matbord finns det även plats för i det trevliga vardagsrummet, som i sin tur leder vidare mot uteplatsen och trädgården i söderläge. Bostaden har fyra sovrum, ett nere och tre uppe. Två st badrum, ett med dusch och ett med badkar. Grovkök med tvättmaskin och tumlare. Eget garage med förråd samt biluppställningsplats.

Mysig och lättskött trädgård med trädäck och redskapsskjul. Lugnt villaområde för familjen att trivas i. I närområdet ligger förskola samt Pilevallskolan, Kunskapsskolan och nyöppnade Engelska skolan. Området stoltserar även med ny sporthall och fotbollsplaner. Cykelavstånd till City Gross - du har helt enkelt allt du behöver på bekvämt avstånd!


Boarea
124.5 kvm
Avgift
7 416 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2022-09-30

Mäklarhuset Trelleborg

Denna radhus på Banvallsvägen såldes av oss 2022-09-30. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Banvallsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.