Bryggaregatan 11B / Centralt - Asargård / Trelleborg

Slutpris
525 000 kr
Referensnummer
125 811
Boarea
64 kvm
Avgift
4 616 kr/mån
Driftkostnad
250 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-04-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bryggaregatan 11B såldes av oss 2014-04-15. Se alla våra försäljningar i Trelleborg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt - Asargård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På trevliga och populära Asargård finns äntligen en 2:a till salu! Ta hissen upp till 3:e våningen och finn en rymlig bostad om 64 kvm med kök och vardagsrum i öppen planlösning och stora fönsterpartier som vetter mot föreningens trevliga innergård. Nya maskiner i köket och bra med skåpsutrymme samt matplats för 6-8 personer. I badrummet finns badkar samt tvättmaskin med torktumlare. Rymligt sovrum med klädkammare. Stor härlig balkong som vetter mot innergården. Vi ses på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.