Ehrenbuschsgatan 1B, vån 1 / Centralt / Trelleborg

Slutpris
600 000 kr
Referensnummer
111 526
Boarea
61.9 kvm
Avgift
4 829 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-03-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ehrenbuschsgatan 1B, vån 1 såldes av oss 2014-03-20. Se alla våra försäljningar i Trelleborg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Redan i hallen får man ett leende på läpparna! Mycket smakfullt renoverad trerummare mitt i stan med närhet till precis allt. I hela lägenheten, bortsett från badrummet, ligger samma mörka pergogolv och alla väggar är släta och vitmålade. Köket har öppnats upp mot vardagsrummet och resultatet blev en självklart plats att umgås. Köket är både snyggt och praktiskt med vita luckor, svart kakel och spots i taket. Integrerad kyl, frys och diskmaskin. Vardagsrumsdelen rymmer både matrumsbord och soffa. I övrigt finns två bra sovrum som båda vetter mot husets baksida. Helkaklat badrum med golvvärme som renoverats av föreningen. Månadsavgiften inkluderar bredband! Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.