Engelbrektsgatan 18B / Centralt / Trelleborg

Slutpris
580 000 kr
Referensnummer
148 070
Boarea
54 kvm
Avgift
2 505 kr/mån
Driftkostnad
250 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-01-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Engelbrektsgatan 18B såldes av oss 2014-01-24. Se alla våra försäljningar i Trelleborg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad 2a på centralt och lugnt läge med allt du kan önska dig inom gångavstånd! Nytt helkaklat badrum från 2013, uppfräschat kök med ommålade luckor och ny bänkskiva och genomgående nymålade väggar. Vackar fiskbensparkett förgyller det härliga vardagsrummet som ger plats för både soffgrupp och matsalsmöblemang. Från vardagsrummet når vi balkongen i söderläge. Beslut är fattat om att bygga INGLASADE BALKONGER om 8 kvm, bygglov är sökt. Här är det bara att flytta in, välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.