Frans Malmrosgatan 49B, vån 2 / Granlunda / Trelleborg

Slutpris
370 000 kr
Referensnummer
148 385
Boarea
40 kvm
Avgift
2 461 kr/mån
Driftkostnad
200 kr/mån
Såld
2014-02-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Frans Malmrosgatan 49B, vån 2 såldes av oss 2014-02-26. Se alla våra försäljningar i Trelleborg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Granlunda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På bästa Granlunda finns nu denna supertrevliga enrummare till salu. Genomgående fräscha ytskikt i form av vita väggar och dekorativa fondväggar. Från vardagsrummet når man den inglasade balkongen. Köket är riktigt snyggt renoverat. Vita luckor och svart kakel, gott om plats att sitta samt rejält med skåpsutrymme. Badrummet är uppfräschat med duschkabin och plastmatta. Det finns garderob och klädkammare i hallen. Ny el är dragen. Perfekta förstalägenheten!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.