Frans Malmrosgatan 43A / Granlunda / Trelleborg

Slutpris
625 000 kr
Referensnummer
205 296
Boarea
56 kvm
Avgift
3 740 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-11-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Frans Malmrosgatan såldes av oss 2014-11-07. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Frans Malmrosgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Granlunda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Helrenoverad tvårummare på alltid lika populära Granlunda! Trevligt kök med klinkergolv och vita luckor, möblera med matbord för ca fyra personer. Sovrum med garderober och plats för dubbelsäng. I vardagsrummet ligger fin fiskbensparkett och härifrån nås den stora inglasade balkongen i söderläge. Mycket snyggt badrum, naturligtvis helkaklat och klinkergolv. Infällbara glasdörrar vid duschen. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.