Hansagatan 5 / Centrum / Trelleborg

Trelleborgs sötaste lägenhet?!

Slutpris
395 000 kr
Boarea
ca 25 kvm
Avgift
2 395 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 5 (Hiss finns ej)
Såld
2019-11-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hansagatan såldes av oss 2019-11-02. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Hansagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till det som kan vara Trelleborgs sötaste lägenhet! Här bjuds vi på compact living mitt i stan med havsutsikt. I bostaden finner vi vitmålade brädgolv och vita släta väggar. Högt i tak och härligt ljusinsläpp. Genomtänkt användning av ytorna. I köket finns kylskåp med frysfack integrerat bakom mörk skåpslucka. Bakom nästa lucka finns ugnen. Extra förvaring för köksprylarna finns i skåpen i hallen intill. Skåpen ingår, likaså garderoberna i allrummet. Här finner vi ännu en praktisk lösning: i ena garderoben finns en nerfällbar säng! Intill köket har vi en matplats och denna leder vidare in till allrummet. Badrummet är helkaklat med dusch. Mysig balkong med havsutsikt och fina vyer över taken i stan.

Första lägenheten? Övernattningslägenhet? Eller helt enkelt ett billigt boende mitt i stan. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.