Hedvägen 112 / Centralt - Sandmöllan / Trelleborg

Slutpris
850 000 kr
Referensnummer
154 886
Boarea
76.5 kvm
Avgift
3 424 kr/mån
Driftkostnad
350 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Såld
2014-05-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hedvägen 112 såldes av oss 2014-05-26. Se alla våra försäljningar i Trelleborg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt - Sandmöllan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Totalrenoverad och påkostad trerummare i populära Brf Sandmöllan! Otroligt smakfullt, stilrent och praktiskt. Helkaklat badrum i vitt och grått, renoverat ca 2010. Resten av bostaden renoverades 2011-2013. Supersnyggt kök med vita luckor, gott om skåpsutrymmen och bardisk som funkar ypperligt som arbetshörna. Intill ligger matrummet med plats för långbord. Här når man den inglasade balkongen i söder. Vardagsrum med marin känsla tack vare sin fondvägg med vitlaserad träpanel. Sovrummet kommer därefter, plats för dubbelsäng och praktisk garderob med skjutdörrar och inredning från Elfa. För bekvämlighetens skull finns tvättmaskin och torktumlare i klädkammaren. En underbar bostad som måste upplevas - kom på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.