Hedvägen 25 / Centralt / Trelleborg

Slutpris
575 000 kr
Referensnummer
164 725
Boarea
53 kvm
Avgift
3 192 kr/mån
Driftkostnad
300 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Såld
2014-07-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hedvägen 25 såldes av oss 2014-07-30. Se alla våra försäljningar i Trelleborg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På första våningen med stor inglasad balkong i söder, finns denna mycket trevliga tvårummare. Välplanerat kök med plats för matbord för fyra personer. Smakfullt badrum som renoverades 2009, helkaklat med dusch. Sovrummet har plats för dubbelsäng i extra förvaring och i vardagsrummet får du plats med både soffgrupp och matrumsbord. Balkongen nås från vardagsrummet och blir som ett extra rum! Samtliga ytskikt är fräscha, här är det bara att flytta rakt in!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.