Jungmansvägen 6 / Dalköpinge / Trelleborg

Slutpris
1 800 000 kr
Referensnummer
182 231
Boarea
98 kvm
Driftkostnad
39 266 kr/år
Tomtarea
479 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan
Såld
2014-09-15
Bostaden är såld!

Denna villa på Jungmansvägen såldes av oss 2014-09-15. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Jungmansvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Dalköpinge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad 1-plansvilla om 98 kvm på lugna och barnvänliga Dalköpinge! Huset genomgick en omfattande renovering 2010/2011 med nytt kök, nytt helkaklat badrum, ny el och genomgående nya ytskikt. Nybyggt garage och tvättstuga 2011, tvättstugan färdigställdes 2013 med inredning och nya maskiner. Huset fördelar sig på stort vardagsrum, 3 sovrum, praktiskt arbetskök, matrum, badrum, tvättstuga och ett rejält garage. Gångavstånd till skola/förskola, kommunikationer och badstrand. Flytta rakt in i detta välskötta hus på ett av Trelleborgs mest populära områden!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.