Kopparmyntsvägen 1A / Knäckekärr / Trelleborg

Slutpris
2 910 000 kr
Referensnummer
204 612
Boarea/biarea
142/35 kvm
Driftkostnad
27 337 kr/år
Tomtarea
819 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan
Såld
2014-11-07
Bostaden är såld!

Denna villa på Kopparmyntsvägen såldes av oss 2014-11-07. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Kopparmyntsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Knäckekärr är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket trevlig och otroligt välskött enplansvilla på Knäckekärr! Gediget stenhus med tre bra sovrum, vardagsrum med öppen spis och allrum intill när gästerna bjuds in. Kök med matplats för åtminstone fyra personer. Helkaklat badrum med både dusch och badkar. Även gästtoaletten som ligger intill är helkaklad. Integrerat förråd och garage som nås via grovköket. Självklart även klinkers i dessa utrymmen. Trädgård i sydväst som skötts med gröna fingrar, och en häck som kan vara med i tävlingen om stans bäst klippta!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.