Krukmakaregatan 6 / Trelleborg-Friheden / Trelleborg

Trelleborg-Friheden

Slutpris
2 320 000 kr
Boarea/biarea
140/26 kvm
Driftkostnad
28 000 kr/år
Tomtarea
200 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Byggnadstyp
1½-plan
Såld
2015-01-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Krukmakaregatan såldes av oss 2015-01-27. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Krukmakaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Trelleborg-Friheden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På centralt läge inom Frihedensområdet finns detta mycket smakfullt och varsamt totalrenoverade gatuhus som parhus. Allt i bästa skick. Många välbevarade detaljer och med en välkomnande öppen planlösning där vardagsrumsdelen har en murad öppen spis och synliga takbjälkar. Hygienutrymmena är 3 st. med gäst wc, badrum på bottenvåningen och wc-dusch på ovanvåningen. Husets hela stil med putsade tegelväggar, listat papptak och spröjsade fönster påminner om förra sekelskiftet till det yttre medans bostaden är toppmodern. Nätt insynskyddad trädgård som genom att vara helt stenlagd är mycket lättskött. Som närmaste granne finns grönskande park. Detta hus måste ses!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.