Kung Kristians väg 2D / Kungahusen / Trelleborg

Slutpris
680 000 kr
Referensnummer
114 134
Boarea
62.5 kvm
Avgift
4 180 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Såld
2014-07-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kung Kristians väg 2D såldes av oss 2014-07-30. Se alla våra försäljningar i Trelleborg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungahusen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En tvåa på Kungahusen som sticker ut från mängden! Lägenheten totalrenoverades 2010 med helkaklat badrum, nytt kök, ekparkett överallt samt genomgående vita väggar och en & annan fondvägg. Man gjorde öppningar i väggen mellan hall och sovrum vilket ger ett underbart ljusflöde i lägenheten. I hallen finns stor garderob bakom skjutdörrar, med smart inredning. Spots i taket överallt. Inglasad balkong i öster, parkeringsplats ingår och det finns fiberlina indraget i huset. Måste ses, kom på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.