Lycko Pers Väg 8

Lycko Pers Väg 8

Slutpris

1 500 000 kr


Väster— Trelleborg

Lycko Pers Väg 8


Slutpris
1 500 000 kr

Väster— Trelleborg

2:a i populära Brf Lycko-Per - med eget garage!

Varmt välkommen till Brf Lycko-Per som stoltserar med sina stora inglasade balkonger om ca 15 kvm! Tvårummaren på andra våningen är välplanerad med gott om förvaring. Rymligt sovrum och helkaklat badrum med dusch. Köket är hemtrevligt och praktiskt med matplats för åtminstone fyra personer. I vardagsrummet ligger vacker fiskbensparkett. Härifrån finns utgång till det extra vardagsrummet - den stora inglasade balkongen om ca 15 kvm i bästa sydvästläge! Här njuter man från tidig vår till sen höst.

Föreningen följer en välplanerad underhållsplan och de flesta stora renoveringar i husen är gjorda. Man ligger i framkant med solceller på taket och det ska även läggas solceller på garagetaken samt sättas laddstolpar för elbil. Fiber ingår i den attraktiva månadsavgiften. Till just denna bostad hör även eget garage!

Föreningen har välskött och trevlig utemiljö där föreningens medlemmar gärna samlas för en kopp kaffe och en pratstund. Fina promenadstråk i intilliggande parken Gissbergshejdan samt närhet till Flaningen med sina sjöar med rikt fågelliv.

Välkommen till Lycko Per!


Boarea
59.5 kvm
Avgift
3 923 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 8 (Hiss finns)
Såld
2022-05-26

Mäklarhuset Trelleborg

Denna lägenhet på Lycko Pers Väg såldes av oss 2022-05-26. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Lycko Pers Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.