Mormorsgränd 2 / Trelleborg

Slutpris
2 100 000 kr
Referensnummer
116 047
Boarea/biarea
101/31 kvm
Driftkostnad
18 121 kr/år
Tomtarea
368 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan med 2 sovloft
Såld
2014-01-28
Bostaden är såld!

Denna villa på Mormorsgränd 2 såldes av oss 2014-01-28. Se alla våra försäljningar i Trelleborg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mormorsgränd 2 är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

1-plansvilla från 2007 på lugnt läge med närhet till allt! Fräscht och välskött med möjlighet till hela 4 sovrum. Huset bjuder på ett härligt ljusinsläpp och en fantastisk rymd. De 101 kvm fördelar sig på vardagsrum, matplats och kök i en härlig öppen planlösning, 2 sovrum och ett helkaklat badrum på entréplanet. Ovanvåningen består idag av 2 sovloft som enkelt görs om till stängda rum om behovet finns annars används huset med fördel som en 1-plansvilla. Uppfart om ca 70 kvm och garage om 33 kvm. Mysig insynsskyddad trädgård. Gångavstånd till Trelleborg Övre med bussar mot Malmö, Lund och Ystad samt vårdcentral och allmänservice. Otroligt låg driftskostnad! Här bor du billigt och centralt, kan det bli bättre?

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.