Murbruksvägen 10-0 / Västra Vemmerlöv / Trelleborg

Slutpris
1 575 000 kr
Referensnummer
135 099
Boarea/biarea
75/74 kvm
Driftkostnad
35 797 kr/år
Tomtarea
792 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan med källare
Såld
2014-04-05
Bostaden är såld!

Denna villa på Murbruksvägen 10-0 såldes av oss 2014-04-05. Se alla våra försäljningar i Trelleborg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västra Vemmerlöv är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På lugnt och barnvänligt läge, nära stan och kommunikationer men ändå på landet, ligger denna ombonade 1-plansvilla med källare! Väldisponerd yta med 2 sovrum, vardagsrum, kök och helkaklat badrum i plan 1 och allrum/sovrum, helkaklat badrum och tvättstuga i källaren. Gångavstånd till skola/förskola och kommunikationer. Härlig trädgård i söderläge med stort trädäck. Huset genomgick en stor renovering mellan 2006-2009 med nytt kök, 2 helkaklade badrum, nya fönster, ommålning av huset och ny dränering. 2014 lades ny takpapp på huset. Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.