Östra Förstadsgatan 295 / Östra Stranden - Korsholm / Trelleborg

1,5-plansvilla med källare på härlig tomt!

Boarea/biarea
125/80 kvm
Driftkostnad
21 013 kr/år
Tomtarea
929 kvm
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-05-08
Bostaden är såld!

Denna villa på Östra Förstadsgatan såldes av oss 2020-05-08. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Östra Förstadsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östra Stranden - Korsholm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Korsholm! Nästan längst österut på Östra Förstadsgatan har vi nu en gedigen 1,5-plansvilla med källare till salu. Yteffektiva kvadratmeter med hela fyra sovrum och ett underbart vardagsrum med vackra golv och ljusinsläpp från flera fönster i söder. Kök, badrum och toalett är i så kallat originalskick. Ett sovrum finns på bottenvåningen och resterande tre på övervåningen.

Källare med bra takhöjd under hela huset. Gott om plats för förvaring och för hemmapularen. Här har vi även tvättstugan.

Trädgård i både söder och norr, man kan få sol eller skugga när helst man vill under dagen. Uterum och uteplats i norra delen av tomten, som dock nås av sol större delen av dagen. Terrass i söder. Garage och biluppställningsplatser samt fiber finns.

Observera att fastigheten är under avstyckning. Tomtarean är idag 1547 kvm, efter avstyckning ca 929 kvm.

Renoveringsbehov föreligger men det är en gedigen stenstomme att bygga vidare på!

Ett par minuters promenad och du är på Östra Stranden med sin fina sandstrand och promenadstråk. Några minuter till och du är på den fina badbryggan vid Dalabadet. Skola och förskola alldeles i närheten och stadsbussen går utanför.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Östra Stranden

Ett havsnära bostadsområde med en äldre bebyggelse. Nära centrum men med natursköna grönområden runtom.

Nöje

Östra Stranden är den strand som ligger närmst centrum. Här finns en välbesökt hundbadstrand och ett trevligt promenadstråk längst med havet. Dalabadet ligger öster om Östra Stranden och här finns en stor badbrygga och sandstrand där volleybollnät sätts upp på sommaren. Restaurang och minigolf finns också här.

Fritid

För den hästintresserade finns Trelleborgs Ryttarförening i närområdet. Mycket trevliga motionsspår finns i hela området och med omnejd.

Kommunikation

Stadsbuss 2 mot centrum och Gislövs Läge avgår med jämna mellanrum. Cykelbana finns in till Trelleborgs centrum.

Familjeliv

Förskolan Öster Jär och Österlids Förskola finns i närområdet. I området finns Östra Skolan där årskurs F-6 går. Pilevallsskolan är närmsta högstadieskola.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.