Prästhögsvägen 185-4 / Fuglie / Trelleborg

Gedigen och vacker villa med stor potential

Slutpris
2 950 000 kr
Boarea/biarea
ca 165/50 kvm
Driftkostnad
40 471 kr/år
Tomtarea
1 679 kvm
Rum
9 rum (5-6 sovrum)
Såld
2020-08-14
Bostaden är såld!

Denna villa på prästhögsvägen såldes av oss 2020-08-14. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på prästhögsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fuglie är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Angående visning: Vänligen respektera säljarens önskemål - det blir ingen förhandsvisning! Säljaren bor i huset och vill inte att någon går in på fastigheten. All kontakt sker med mäklaren!

I Fuglie - endast några minuter från E6 och 5 km utanför Vellinge finns denna gedigna stenvilla byggd 1934 på generös tomt om nära 1700 kvm. En spatiös och vacker villa med stor potential! Taket är bytt samt en del fönster, i övrigt är huset i behov av genomgående renovering.

Som sagt ett rymligt hus med hela nio rum! I dagsläget fem sovrum och tre allrum. Utöver detta en veranda samt toalett och badrum. Liten källare med tvättmaskin och värmepanna. Garage och förråd finns i fristående byggnad.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.