Sjöfararevägen 27

Sjöfararevägen 27

Slutpris

2 675 000 kr


Dalköpinge— Trelleborg

Sjöfararevägen 27


Slutpris
2 675 000 kr

Dalköpinge— Trelleborg

Renoverat och fräscht nära Dalabadet!

Välkomna till denna fantastiskt välskötta och fina 1,5 plans villa i Dalköpinge. Ca 141kvm fördelar sig på stort kök renoverat 2013, vardagsrum med Contura kamin installerad 2005, helkaklat badrum renoverat 2008 och två sovrum. Ovanvåningen renoverade man genomgående 2010, utom badrummet. Man tog då bort en vägg i ena sovrummet, byggde klädkammare, målade och lade nya golv. Ovanvåningen används som barnens våning där de kan leka och umgås med sina vänner.

Huset ligger beläget med en solsäker tomt med olika uteplatser för att garantera såväl morgonsol som kvällssol. Till detta finns också ett trevligt uterum (byggt 2006) för de lite kyligare sommarkvällarna. För att ytterligare öka livskvalitén har man installerat ett spabad i trädgården. Detta kan med fördel användas både sommar - och vintertid.

Dalköpinge är ett attraktivt område med havet som närmsta granne! Stranden har en stor brygga och sandstrand. Det finns även en restaurang som har öppet under sommarmånaderna. Det finns busshållplats på gångavstånd från huset och förskola/skola finns på cykelavstånd. Med bil tar det ca 5 minuter in till stan där det finns mataffärer, café, Apotek, butiker m.m.


Referensnummer
122 488
Boarea/biarea
141/26 kvm
Driftkostnad
34 375 kr/år
Tomtarea
687 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-08-24

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.