Stighs Byaväg 5 / Stavstensudde / Trelleborg

Slutpris
2 995 000 kr
Boarea/biarea
183/26 kvm
Driftkostnad
29 591 kr/år
Tomtarea
327 kvm
Rum
6 rum (0 sovrum)
Byggnadstyp
2 ½ plan
Såld
2015-02-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Stighs Byaväg såldes av oss 2015-02-04. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Stighs Byaväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stavstensudde är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Som en av de högsta byggnaderna på Stavstensudde ger denna spännande 2½ plansvilla dig utsikt mot både havet och den skånska slätten. Med sina generösa 183 kvm finns det gott om utrymme för dig, din familj och alla vänner. Ett ljust kök med matplats för 4-6 personer, två luftiga allrum och en ljus ateljé/sovrum/arbetsrum på plan 3 där man kan njuta av utsikten. Två sovrum i anslutning till allrummet på mellanvåningen bildar en perfekt barn- eller ungdomsavdelning. Det stora sovrummet har en generös klädkammare. Huset har genomgående fräscha ytskikt, ekparkett och trappor i ek. Måttbeställda solskydd i alla fönster och mörkläggande rullgardiner i sovrummen. Garage finns i direkt anslutning till hallen. Med havet och stan nära, samt nära till Malmö och Köpenhamn kan man inte önska sig mycket mer.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.