Västra Vallgatan 1, vån 4 / Väster - Silverskatten / Trelleborg

Slutpris
950 000 kr
Referensnummer
121 461
Boarea
76 kvm
Avgift
4 368 kr/mån
Driftkostnad
350 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-04-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Västra Vallgatan 1, vån 4 såldes av oss 2014-04-16. Se alla våra försäljningar i Trelleborg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väster - Silverskatten är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett guldkorn i Silverskatten! Totalrenoverad trerummare på fjärde våningen med hiss från markplan. Snyggt och stilsäkert badrum, helkaklat med klinkergolv, dusch och tvättmaskin. I resten av rummen är väggarna släta och vitmålade och det ligger likadant golv överallt. Kök med nya maskiner och vita skåpsluckor, då får plats med matbord för fyra. Två sovrum och ett rymligt vardagsrum med utgång till balkongen. Gott om förvaringsutrymme i form av garderober och klädkammare. Snyggt, fräscht, stilrent - bara att flytta rakt in!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.