Bangårdsvägen 1 / Hököpinge / Vellinge

HÖKÖPINGE - 30-TALSHUS MED KVALITET, STIL OCH ATMOSFÄR!

Slutpris
3 100 000 kr
Referensnummer
109 881
Boarea/biarea
150/70 kvm
Driftkostnad
31 381 kr/år
Tomtarea
1 016 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan med källare
Såld
2014-07-10
Bostaden är såld!

Denna villa på Bangårdsvägen 1 såldes av oss 2014-07-10. Se alla våra försäljningar i Vellinge

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hököpinge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Kvalitet och atmosfär är några kännetecken för detta gedigna stenhus! Här har nuvarande ägare på ett mycket smakfullt sätt bevarat karaktären av ett 30-talshus kombinerat med en modern tilltalande stil.

Vellinge är en av landets mest välskötta kommuner. Här finns en speciell natur med bla öppna fält och fantastiska stränder. Möjligheterna till rekreation och bad är välkända långt utanför kommungränsen. Många golfbanor samt ridsportanläggningar är bara en del av det som erbjuds.
Hököpinge ligger bra till geografiskt, som en del av expansiva Öresundsregionen med ett rikt utbud av kultur, nöjen och aktiviteter. Vägnätet är väl utbyggt. Med bil når du Malmö och Öresundsbron på mindre än 15 minuter. Flygplatserna Kastrup och Sturup finns båda inom bekvämt räckhåll!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.