Malmövägen 21 A / Centralt / Vellinge

TRIVSAM OCH FUNKTIONELL LÄGENHET MED INGLASAD BALKONG!

Slutpris
1 600 000 kr
Referensnummer
172 156
Boarea
69 kvm
Avgift
4 624 kr/mån
Driftkostnad
385 kr/mån
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Såld
2014-03-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Malmövägen 21 A såldes av oss 2014-03-31. Se alla våra försäljningar i Vellinge

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En fräsch, funktionell och trivsam gavellägenhet med inglasad balkong i söder/österläge.
Här finner Du ett boende utöver det vanliga! Med sin rymd (2,6m i takhöjd) och med sina stora ljusinsläpp får Du ett lugnt och tilltalande boende, men ändå med närhet till centrum och dess affärsutbud samt mycket bra kommunikationer.

Vellinge är en av landets mest välskötta kommuner.Här finns en speciell natur med bla öppna fält och fantastiska stränder. Möjligheterna till rekreation och bad är välkända långt utanför kommungränsen. Många golfbanor samt ridsportanläggningar är bara en del av det som erbjuds.
Vellinge ligger bra till geografiskt som en del av expansiva Öresundsregionen med ett rikt utbud av kultur, nöjen och aktiviteter. Vägnätet är väl utbyggt. Med bil når du Malmö och Öresundsbron på mindre än 15 minuter. Flygplatserna Kastrup och Sturup finns båda inom bekvämt räckhåll!

Själva Vellinge by har ca 6000 invånare. Här finns det mesta som behövs för det dagliga livet. Allt inom gångavstånd. Busstrafiken är tät till såväl Malmö, Trelleborg som Näset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.