Mårtensgatan 6A

Mårtensgatan 6A

Slutpris

5 600 000 kr


Vellinge

Mårtensgatan 6A


Slutpris
5 600 000 kr

Vellinge

En pärla i gamla delarna av Vellinge!

Drömmer du om att bo i den gamla delen av Vellinge i ett av de äldre charmiga husen? Villan på Mårtensgatan 6a söker nu ny ägare!

Huset har stora ytor vilket gör detta perfekt som familjevilla. Charmiga detaljer såsom punchveranda, balkong, takrosetter, fönsterbrädor i sten, fönster med spröjs och kakelugn vilken är perfekt för frusna kvällar. Öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum ger en mycket social bottenvåning. Fyra sovrum, ett på bottenplan och de andra på ovanvåningen. Mysig trädgård med uteplats, gräsmatta, förråd, grusad gång från vägen upp till huset som kan göras om till uppfart samt planteringar och träd.

Huset är beläget på en återvändsgata med endast ett fåtal hus i den äldre delen av centrala Vellinge. Gångavstånd till butiker, restauranger och café likaså till busskommunikation. Skola och förskola ligger på bekvämt gång-och cykelavstånd så barnen kan cykla själv till och från skolan.

Välkommen på visning !


Boarea
174 kvm
Driftkostnad
39 285 kr/år
Tomtarea
510 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2022-04-25

Mäklarhuset Vellinge

Denna villa på Mårtensgatan såldes av oss 2022-04-25. Se alla våra försäljningar i Vellinge samt även på Mårtensgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.