Ramels Väg 8 / Hököpinge / Vellinge

Tomt Hököpinge

Slutpris
1 250 000 kr
Referensnummer
33 442
Tomtarea
912 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Såld
2014-10-06
Bostaden är såld!

Denna tomt på Ramels Väg 8 såldes av oss 2014-10-06. Se alla våra försäljningar i Vellinge

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hököpinge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

OBS PRISSÄNKT!
Letar ni efter en möjlighet att bygga ert eget drömhus. Då kan jag presentera en härlig villatomt om 912 kvm, ca 3 km från Vellinge centrum med delvis cykelväg.

Möjlighet att själv få välja din husleverantör. Kanske vill ni bygga själv? Lyx eller spar?
Väljer man det senare finns det idag möjlighet att köpa ett sk "vattentätt" hus med platta, ytterväggar, tak och fönster samt panna installerad. Sedan själv bygga resten.

Hököpinge kombinerar natur, skön miljö och ändå närheten till både strand och stad. Malmö och Köpenhamn är aldrig långt borta. Malmö når du på 15 minuter och Köpenhamn på 30 minuter. Vellinge med sitt charmiga centrum ligger bara ett par kilometer söderut, du är där på 5 minuter.

På attraktivt läge i detta nybyggda område är alla villor av eget slag. Under de senaste åren har 6 st 1,5-planshus uppförts. Hur din villa ska se ut väljer du som sagt helt själv.

Tomten får bebyggas med 25%, dvs 228 kvm byggyta. Enfamiljsbostad med tillhörande carport/förråd eller garage. Vellinge kommuns planbestämmelser för området skall följas.

Vatten och avlopp är framdragen till tomtgränsen.

Bredvid tomten ligger idag en mindre park med gräsmatta och lekplats.

För mer information av planbestämmelserna, vänligen kontakta Vellinge kommun. Avdelningen tillväxt och samhällsbyggnad, tfn 040 42 51 00.
Ring mellan 10-12 vardagar.

Privat förskola, Bruksparkens förskola, finns i Hököpinge. Ytterligare förskolor, både privata och kommunla finns i Vellinge, 3 km bort.
Önskar man ställa sig i kö för de kommunala förskolorna, kan man göra det via kommunens hemsida.
De privata skolorna får man kontakta direkt. För mer information kontakta Vellinge kommun.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.