Sidensvansgatan 29 / Vellinge - Olsgården / Vellinge

1½-plans hus med modern design på hörntomt på populära Olsgården

Slutpris
3 450 000 kr
Referensnummer
205 805
Boarea/biarea
170/29 kvm
Driftkostnad
34 000 kr/år
Tomtarea
659 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-11-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Sidensvansgatan såldes av oss 2014-11-21. Se alla våra försäljningar i Vellinge samt även på Sidensvansgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vellinge - Olsgården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här kan man njuta av ett fritt läge med en interiör känsla av rymd, ljus, modernt nytänkande och komfort. Ett hus som genomgått en stor förändring sedan huset byggdes 1974. Här finns också ett rymligt uterum, stort trä-däck, carport/förråd, och uppställningsplatser.

Här är närhet till skola och fritidsaktiviteter, tex golfbanor och hästsportanläggning (åkarpsgården).

Vellinge är en av landets mest välskötta kommuner. Att det är Sveriges bästa skolkommun är inte en engångshändelse. Här finns en speciell natur med bla öppna fält och fantastiska stränder. Möjligheterna till rekreation och bad är välkända långt utanför kommungränsen. Många golfbanor samt ridsportanläggningar är bara en del av det som erbjuds.
Vellinge ligger bra till geografiskt som en del av expansiva Öresundsregionen med ett rikt utbud av kultur, nöjen och aktiviteter. Vägnätet är väl utbyggt. Med bil når du Malmö och Öresundsbron på mindre än 15 minuter. Flygplatserna Kastrup och Sturup finns båda inom bekvämt räckhåll!

Själva Vellinge by har ca 6000 invånare. Här finns det mesta som behövs för det dagliga livet. Allt inom gångavstånd. Busstrafiken är tät till såväl Malmö, Trelleborg som Näset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.