Slottagårdsgatan 1 A / Vellinge - Centralt / Vellinge

APELGÅRD - BOENDE MED KVALITÉ/55+. Ett attraktivt boende på 126 kvm

Slutpris
1 700 000 kr
Referensnummer
125 129
Boarea
126 kvm
Avgift
8 209 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljsfastighet
Såld
2014-09-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Slottagårdsgatan 1 A såldes av oss 2014-09-02. Se alla våra försäljningar i Vellinge

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vellinge - Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Attraktivt och trivsamt boende på 126 kvm, inspirerat av 1920-talets nyklassicistiska stil, med trygghet där bostaden är anpassad för äldres behov av tillgänglighet.
Här finns ljus och rymd, omsorg och tilltalande detaljer, 2,60 från golv till tak, egen vinterträdgård och komfort. Detta är bara några exempel på vad denna "pampiga"gavellägenhet har att erbjuda dig som är 55+. Trädgården är ett härligt grönskande rum skapat för samvaro och rekreation med en trevlig paviljong som också kan användas som gästlägenhet. Här finns pentry, dusch och toalett. Trädgården erbjuder dessutom möjligheten till att spela boule samt att ha gemensamma aktiviteter i övrigt.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.