Snickarevägen 16 / Hököpinge / Vellinge

Äldre charm med fantastisk trädgård!

Slutpris
3 200 000 kr
Boarea/biarea
137/3 kvm
Driftkostnad
45 585 kr/år
Totalareal
848 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-10-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Snickarevägen såldes av oss 2019-10-22. Se alla våra försäljningar i Vellinge samt även på Snickarevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hököpinge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äldre hus, byggt 1901 som är tillbyggt med en vinkel 1994 perfekt beläget i den äldre delen av Hököpinge. Huset är i behov av renovering men fina detaljer finns bevarade, tex takrosett och en punchverandra.

Solig trädgård med stenlagd uteplats i söderläge, buskar och träd, plats för odlingsmöjligheter och en gräsmatta för barnen.

Bykänsla men med närhet till både Malmö och Vellinge, från huset en kort promenad ner till busshållplatsen för vidare färd till Malmö. Bruksparkens förskola ligger också på gångavstånd liksom den framtida skolan i Hököpinge som planeras stå klar om 3 år.

Beräknat tillträde april 2020.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Hököpinge

Lugnt och barnvänligt område med bra bussförbindelse, förskola och blivande skola inom gångavstånd. 2,5 km från Vellinge.

Utbud i vardagen

I Vellinge finns bla. mataffärer, Systembolaget, bageri och butiker.

Kommunikation

Från Hököpinge går buss 150 till Vellinge och Malmö C via Hyllie.

Fritid

Inom korta avstånd från Hököpinge finns fantastisk natur med b.la öppna fält och fantastiska sandstränder. Golfbanor, ridanläggning, badhus, gym och motionsspår med utegym är bara en del av vad som erbjuds inom Vellinge.

Familjeliv

I Hököpinge planeras ny skola att stå färdig hösten 2023 Redan från hösten 2019 startar Hököpinge skola sin verksamhet på Herrestorpsskolan i Vellinge för att bygga upp verksamheten inför att skolan står klar. Mer information finns på kommunens hemsida. Bruksparkens förskola är en etablerad och omtyckt förskola i Hököpinge. Vellinges skolor ligger i topp i landet, 2018 blev kommunen årets bästa skolkommun.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.